Termene si conditii

 1. DEFINITII SI TERMENI

CATECEVA este denumire comerciala a SC NETTER ADVICE SRL, persoana juridica romana, cu sediul social in localitatea Brasov, str. Dorobantilor nr. 13, ap. 1, judetul Brasov, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Brasov, sub numarul J08/1283/2016 avand CIF 36197370, EUID ROONRCJ8/1283/2016, CIF-EU RO42452478, cont lei RO29 BTRL RONC RT05 5295 5201, cont euro RO76 BTRL EURC RT05 5295 5201 deschise la Banca Transilvania (“Societatea”).

Vanzator – NETTER ADVICE SRL sau orice partener din website-ul cateceva.ro sau din magazinul online www.cateceva.ro

Utilizator – orice persoana fizica sau juridica care si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale si care acceseaza site-ul online cateceva.ro, indiferent de motiv. Utilizatorul, poate fi Vizitator si/sau Cumparator (persoana fizica sau persoana juridica care isi face sau nu un Cont in Site insa, finalizeaza o Comanda)

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Utilizatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre acesta si istoricul sau in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

Favorite – sectiune din Cont care permite Utilizatorului sa isi creeze Liste.

Lista – pagina web din Favorite in care Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi
Listele pot fi:

–    Publice: orice Utilizator poate vizualiza Lista Utilizatorului in cazul in care acesta a distribuit-o pe retelele de socializare (Facebook, Twitter, Instagram si Google+) sau daca acceseaza profilul public al Utilizatorului din Site. Listele sunt publice, iar Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca private oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.
–    Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca si publice oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.

Site – website-ul www.cateceva.ro.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Utilizator prin care Utilizatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri, Produse si Servicii – orice Produs, Serviciu si/sau Bun, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Utilizatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator, prin care atrage loialitatea Utilizatorului sau il convinge pe acesta să realizeze o achizitie. Mesajele de direct marketing pot fi trimise doar la o bază de date, formata din conturile Utilizatorilor.

Oferte personalizate

Metodă de marketing care are ca obiectiv creşterea fidelităţii Utilizatorului printr-o bună cunoaştere a acestuia, permiţând astfel o personalizare a ofertei, ce se bazează pe identificare şi personalizarea şi pe existenţa unei oferte actualizate la zi prin informaţii provenind de la Utilizator. In vederea transmiterii de oferte personalitate, Societatea va putea utiliza aplicatii si tool-uri de Web Tracking pentru a identifica preferintele Utilizatorului. In toate cazurile, Societatea va respecta dreptul la viaţa privată.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Utilizator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Utilizatorului.

Continut

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

 • continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Utilizatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator asupra unui produs sau serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator unui alt Utilizator in cadrul unei discutii.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Societate, Utilizatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Paybyclick – serviciul de plata prestat de catre procesatorul de plati integrat in Site, pus la dispozitia Utilizatorului prin intermediul Site-ului in vederea efectuarii unei plati cu cardul on-line.

Token – numar criptat unic asociat cardului de plata al Utilizatorului dupa efectuarea unei plati on-line, dupa activarea serviciului tip PaybyClick si care va putea fi utilizat de catre Utilizator pentru autorizarea Tranzactiilor prin serviciul tip PaybyClick.

Date cu caracter personal – informatiile pe care le colectam de la Utilizator, pe baza carora acesta poate fi identificat. Acestea pot include nume, adresa, numarul de telefon, numar de telefon mobil, pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi.

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, whatsapp, sms, site sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Utilizator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face prin orice mijloace electronice. 

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica, cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Utilizatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna proportional suma achitata.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Utilizator in momentul primirii de catre Utilizator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau de catre un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Utilizator. Pentru motive justificate Societatea isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Societatea. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul se poate adresa Societatii, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Societatea isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorului introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. Societate poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre aceasta sau de catre oricare alt tert cu care Societatea are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.

3.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Utilizator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Utilizatorul.

3.7 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Utilizatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Utilizator pentru toate obligatiile contractuale.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Societatii, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

5.2. Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Societate, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Societatii asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Societatii.

5.3. Orice Continut la care Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Societate si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Societatii cu referire la acel Continut.

5.4. Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

5.5. In cazul in care Societatea confera Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Societatii pentru respectivul Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.6. Niciun Continut transmis catre Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Societatii si/sau al angajatului/prepusului Societatii care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 1. COMANDA

6.1. Utilizatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

6.2. Prin finalizarea Comenzii Utilizatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Utilizatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Utilizatorului.

6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Utilizator, in urma unei notificari prealabile adresate Utilizatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Societate, in cazul platii online;
6.4.3. datele furnizate de catre Utilizator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6.5. Utilizatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Utilizatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Utilizatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Utilizatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,

6.6. In cazul in care Utilizatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa www.cateceva.ro 

6.7. In cazul in care Utilizatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Utilizator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

6.7.1. pentru Comenzile achitate cu card online, prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
6.7.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar, prin virament bancar;

6.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua in considerare data cea mai recenta).

6.9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Utilizator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Utilizatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Utilizatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Utilizatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6.10. Disponibilitatea unui Bun va fi afisata in Site dupa cum urmeaza:

6.10.1. “in stoc” – Bunul este disponibil in stocul Societatii

6.10.2. “la comanda” – Bunul nu este disponibil in stocul Societatii. Daca inregistrezi o Comanda pentru un Bun care nu este disponibil in stocul Societatii, livrarea va fi facuta conform descrierii din magazin.

6.10.3. “stoc epuizat” – Bunul nu mai este disponibil in stocul Societatii.

6.10.4. “momentan indisponibil” – momentan nu putem procura Bunul pentru ca nu se gaseste in stocul furnizorului.

 1. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

7.1.2. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Utilizatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
7.1.3. furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
7.1.4. furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Utilizator sau personalizate în mod clar;

7.1.5. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

7.1.6. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Utilizator;

7.1.7. furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
7.1.8. furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii Contractului, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 (treizeci) de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care Vanzatorul nu le poate controla;

7.1.9. contractele în cazul cărora Utilizatorul a solicitat în mod special Vanzatorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Utilizator sau furnizează alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare;

7.1.10. furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

7.1.11. furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;

7.1.12. furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Utilizatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

 1. CONFIDENTIALITATE

8.1. Societatea va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Utilizator cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.  Societatea nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

8.4. Prin deschiderea contului, Utilizatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Societatii: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Utilizator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care Societatea poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor etc.

 1. PUBLICITATE si CAMPANII PROMOTIONALE CU PRODUS CADOU

9.1. Newsletterele Societatii sunt transmise fie de Societate, fie prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Societate. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

9.2. In momentul in care, Utilizatorul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Utilizatorul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

9.2.1. prin contactarea Societatii in acest sens.

9.2.2. prin modificarea setarilor din Contul de Utilizator la sectiunea “Abonarile mele”.

9.2.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

9.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru clauzele cuprinse in prezentul Document.

9.4 Vanzatorul stabileste unilateral regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza, acestea fiind publicate exclusiv pe Site. Promotiile sunt aplicate Comenzilor care respecta integral regulile afisate pe Site, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil. 

9.5. Vanzatorul nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.  
9.6. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, cu anuntarea Utilizatorilor despre aceste modificari. In cazul returnarii produselor achizitionate la care s-a aplicat si un cod promotional, discountul acordat va putea fi retinut din valoarea returului.
In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin cod promotional este anulata, respinsa sau returnata integral, Clientului i se va returna doar suma efectiv achitata.
9.7. In cazul in care Comanda la care s-a oferit Produsul cadou este respinsa sau returnata integral, Utilizatorul este obligat sa returneze si Produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si sigilat. Conditiile integrale de retur se pot gasi la punctul 17 - Politica de retur. 

 1. FACTURARE – PLATA

10.1. Preturile afisate in cadrul magazinului online sunt exprimate in lei, includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii Produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor. Pretul final platit de Utilizator este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

10.2. Transportul pentru comenzile de peste 300 lei este suportat de catre Vanzator (se va lua in calcul suma efectiv achitata de catre Utilizator, indiferent de eventualele discounturi existente in comanda in urma unor promotii sau a utilizarii de vouchere, coduri promotionale sau alte mecanisme de fidelizare), exclusiv pentru comenzile livrate pe teritoriul Romaniei, in orase.

 In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 300 lei, tariful de transport va fi adaugat la pretul de achitat de catre Utilizator. 

10.3. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Utilizator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Utilizatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.4. Vanzatorul va transmite Utilizatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Societate, cu exceptia Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii Societatii, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Utilizatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Utilizator in Contul sau.

10.5. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Utilizatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

10.6. Prin aceasta modalitate de comunicare Utilizatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Societate, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

10.7. Prin trimiterea Comenzii, Utilizatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Societate in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

10.8. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect.

10.9. Datele cardului de plata al Utilizatorului nu vor fi accesibile Societatii si nici nu vor fi stocate de catre de Societate sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

10.10. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Utilizatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale sau recunoasterea faciala, in cazul terminalelor mobile care au aceaste facilitati.

10.11. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

 1. LIVRAREA BUNURILOR

11.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Utilizator conform optiunii Utilizatorului. Utilizatorul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate. De asemenea, Utilizatorul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri. Prin semnarea bonului de livrare Utilizatorul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a Produselor comandate. 

11.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

11.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei. La solicitarea Vanzatorului sau a Curierului, Utilizatorul va face dovada identitatii sale, daca e necesar, prin unul sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Societate. 

11.4. In cazul in care Utilizatorul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.
11.5. Nici o cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata in cazul in care Utilizatorul nu indeplineste conditiile de mai sus. In cazul livrarii Comenzii (inclusiv la locul de munca al Utilizatorului), si in situatia in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, cade in sarcina Utilizatorului sa se asigure ca poate receptiona Comanda.
11.6. Conditiile de livrare se completeaza cu Termenii si Conditiile companiei de curierat agreate. Livrarea se considera a fi indeplinita de catreVanzator, la momentul predarii produselor Comandate catre Utilizator.

11.7. Utilizatorul poate refuza receptionarea coletului ce contine produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, sau, dupa caz, poate returna produsele, in urmatoarele situatii:

11.7.1. Coletul prezinta deteriorari severe;

11.7.2. Produsele au fost livrate / facturat gresit;

11.7.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;

11.7.4. Produsele nu corespund descrierii;

11.8. Utilizatorul are dreptul sa notifice in scris Vanzatorul ca renunta la cumparare, cu respectarea termenului de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform prevederilor OG 34/2014 și cu conditia nedesigilarii coletului.

11.9. Utilizatorului care a notificat refuzul, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, in caz contrar, Vanzatorul, considerand cererea nefondata/invalida poate refuza returul.

11.10. In cazul rambursarii contravalorii Produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului, iar rambursul se va face doar in contul bancar al Utilizatorului, indiferent de modalitatea de plata din Comanda plasata.

11.11. In cazul inlocuirii produsului, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

11.12. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre Utilizator, nu se ramburseaza.

11.10. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre Utilizator exceptie facand situatiile prezentate mai sus, precum si in cazul lipsei conformitatii, situatie in care Vanzatorul va suporta contravaloarea transportului. 

11.13. Produsele achizitionate ca pachet se accepta la retur numai in forma initiala, adica toate produsele continute in pachetul returnat trebuie sa fie intacte, sigilate.

11.14. Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt: Produsele desigilate si Produsele deteriorate.

 1. GARANTII

12.1. Toate Bunurile comercializate de catre Societate, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

12.2. In cazul Bunurilor vandute si livrate de Societate, certificatele de garantie sunt emise direct de producatorul acestora iar Societatea va transmite Utilizatorului aceste certificate de garantie exclusiv in format electronic, prin adaugarea certificatului de garantie aferent Bunului in Contul Utilizatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Utilizator in Contul sau.

12.3. Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, Utilizatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

12.4. Prin aceasta modalitate de comunicare Utilizatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a certificatelor de garantie emise de Societate, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

12.5. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile pentru 48 (patruzecisiopt) de ore in contul de Utilizator, va rugam sa ne sesizati acest aspect

12.6. Produsele beneficiază de garanție potrivit art. 4 - pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, dacă acestea nu constituie produse perisabile iar Societatea se angajează să acopere garanția de conformitate potrivit legii, în termen de 2 ani, calculat de la livrarea Produsului. In primele 6 luni de la cumparare, Utilizatorul nu trebuie sa dovedească neconformitatea, se consideră că a existat la data cumpărării. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, lipsa conformității va trebui dovedită de Utilizator. Fac exceptie produsele a căror durată medie de utilizare este mai mică de 2 ani, caz în care termenul de garanție se reduce la această durată.

12.7. Nu sunt acoperite de garanție:

12.7.1. defectele minore, care nu afectează în mod semnificativ funcționarea Produselor și nu impiedică utilizarea lor potrivit destinației;

12.7.2. defectele apărute ca urmare a neglijenței, nepriceperii sau relei- credințe a Utilizatorului sau care sunt datorate în orice alt mod culpei sale;

12.7.3. defectele cauzate de alte piese/componente, cum ar fi defectele care ar putea să apară la Produse din cauza anomaliilor existente la alte componente asamblate de Utilizator alături de acestea sau datorită utilizării de către acesta a unor piese/componente incompatibile;

12.7.4. defecte datorate căderilor, lovirii, accidentelor sau calamităților;

12.7.5. defecte datorate utilizării Produselor peste capacitatea prevăzută, utilizării greșite/incorecte, deteriorări cauzate de lipsa întreținerii sau datorate unei depozitări improprii;

12.7.6. defecte cauzate de descărcări electrice sau variații de tensiune, reacții chimice, condițiile meteorologice/temperaturi extreme, utilizarea produselor în medii improprii, umezeală, praf, foc, medii corozive;

12.7.7. defecte care nu sunt datorate producătorului sau Societatii;

12.8. In conformitate cu legislatia uniformizata a Uniunii Europene, toate produsele cosmetice au aplicata pe ambalaj o pictograma (un desen ce reprezinta o cutie rotunda desfacuta si un numar). Numarul trecut pe aceasta pictograma reprezinta numarul de luni al termenului de valabilitate al produsului din momentul in care acesta a fost deschis.  

 1. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

13.1. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Utilizatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 1. RASPUNDERE

14.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Utilizatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

14.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor sale de acces (user si parola) si pentru activitatea derulata prin intermediul Contului.

14.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

14.4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

14.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Societate, acestia fiind opozabili Utilizatorului de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin oricare dintre urmatoarele: continuarea vizitarii site-ului dupa accesarea acestuia, trimiterea Comenzii sau efectuarea unei plati online.

 1. LIMITARI SI DECLINARI ALE RESPONSABILITATILOR

15.1. Toate informatiile din Site si din magazinul online sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau pe cele ale oricarui personal medical calificat.

15.2. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau afectiuni sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

15.3. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul produsului cumparat. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti de vreo afectiune, adresati-va  medicului specialist.

15.4. Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio afectiune.

15.6. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul, magazinul online, produsele si bunurile vandute sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile".

15.7. Vanzatorul nu poate fi tinut responsabil in nici un fel in fata niciunui Utilizator care utilizeaza Site-ul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

15.8. Cei care utilizeaza Site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Societatea are dreptul de a sterge de indata si fara nici o notificare prealabila orice astfel de continuturi identificate pe site.

15.9. Vanzatorul nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca Utilizatorul confera Societatii si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

15.10. O parte din continutul Site-ului, respectiv textele, descrierile Bunurilor si Produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia Societatii de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe Site.

15.11. Toate imaginile prezentate pe Site au rol exemplificativ, iar Produsele rezervate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe Site in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

15.12. Vanzatorul nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari. Pretul Produselor rezervate nu va suferi modificari intre momentul confirmarii rezervarii si momentul intrarii Produselor in posesia Utilizatorului.

15.13. Societatea nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afisate pe site, nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor” si nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe Site.

 1. INSCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

16.1. Inscrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori in sectiunile “Intrebarile si raspunsurile Utilizatorilor” si “Review-uri”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.

16.2. In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site, Utilizatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

16.3. Fiecare Utilizator, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/Intrebare /Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

–    sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;

–    sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: mouse, notebook, plug and play);

–    sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator;
–    sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe Site astfel: orice Intrebare va fi inscrisa in sectiunea “Intrebarile si raspunsurile Utilizatorilor”, si orice Review va fi inscris in sectiunea “Review-uri”;

–    sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

–    sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;

–     sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

–     sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;

–    sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;

–     sa nu utilizeze Review-ul/Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

16.4. Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, Utilizatorul/Utilizatorul/ Utilizatorul va adauga si un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

Utilizatorii/Utilizatorii/Utilizatorii ce inscriu Review-uri la care ataseaza fisiere foto sau video vor respecta urmatoarele reguli:

–    fisierele incarcate vor contine imagini si/sau videoclipuri care se refera la produsul sau serviciul pentru care se scrie Review-ul, asigurandu-se ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor;

–    fisierele incarcate nu vor contine violenta, continut pentru adulti, limbaj licentios sau alt continut care ofenseaza o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran, a orientarii sexuale sau politice;

–    fisierele incarcate nu vor contine informatii legate de alte persoane;

–    fisierele incarcate nu vor contine URL-uri sau watermark-uri catre site-uri ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca Vanzatorul.

16.5. Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Utilizator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre Vanzator.

16.6. In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului de a inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari sau Raspunsuri in sectiunile “Intrebari si raspunsuri ale Utilizatorilor” si “Review-uri”.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul si/sau Serviciul achizitionat, Utilizatorii au la dispozitie formularul de sesizari din cadrul Site-ului: www.cateceva.ro/reclamatii.php Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

17.1. Societatea este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

17.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Societatea are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizator.

17.3. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Utilizatorului privind situatia Contului sau inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau Produsele achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea mijloacelor electronice;

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Utilizatorului

17.4. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Utilizatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Societatii, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 16.3.

17.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

17.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate SC NETTER ADVICE SRL, cu sediul in Brasov, str. Dorobantilor nr. 13, ap. 1, judetul Brasov, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

17.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate SC NETTER ADVICE SRL, cu sediul in localitatea Brasov, str. Dorobantilor nr. 13, ap. 1, judetul Brasov, va puteti exercita va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

17.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

17.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

17.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

17.8. De asemenea, Societatea poate furniza datele cu caracter personal ale Utilizatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

17.9. Informatiile Utilizatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 1. FORTA MAJORA

18.1. Nici Vanzatorul si nici Utilizatorul nu vor fi raspunzatoari pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

18.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

19.1. Prezentul Document este supus legii romane. 

19.2. Relatia dintre parti este guvernata, in principal, de urmatoarele acte normative: OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor, Legea 365/2002 privind comertul electronic, Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor),

19.3. Eventualele litigii aparute intre Societate si Utilizator decurgând din sau în legătură cu acest contract, inclusiv referitor la validitatea, interpretarea, executarea ori încetarea efectelor lui, se va soluționa prin arbitraj comercial, organizat de Curtea de Arbitraj de pe lângă Asociația Balcanică de Arbitraj, Filiala Brasov, în conformitate cu REGULAMENTUL și REGULILE de PROCEDURA ale acestei Curți, in conformitate cu Regulile sale de procedura arbitrala. Hotărârea arbitrală este definitivă și obligatorie, părțile angajându-se să o execute de bună voie.