LIVRAREA BUNURILOR

1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Utilizator conform optiunii Utilizatorului. Utilizatorul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate. De asemenea, Utilizatorul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri. Prin semnarea bonului de livrare Utilizatorul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a Produselor comandate. 

2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei. La solicitarea Vanzatorului sau a Curierului, Utilizatorul va face dovada identitatii sale, daca e necesar, prin unul sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Societate.

4. In cazul in care Utilizatorul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.


5. Nici o cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata in cazul in care Utilizatorul nu indeplineste conditiile de mai sus. In cazul livrarii Comenzii (inclusiv la locul de munca al Utilizatorului), si in situatia in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, cade in sarcina Utilizatorului sa se asigure ca poate receptiona Comanda.


6. Conditiile de livrare se completeaza cu Termenii si Conditiile companiei de curierat agreate. Livrarea se considera a fi indeplinita de catreVanzator, la momentul predarii produselor Comandate catre Utilizator.11.7. Utilizatorul poate refuza receptionarea coletului ce contine produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, sau, dupa caz, poate returna produsele, in urmatoarele situatii:

7.1. Coletul prezinta deteriorari severe;

7.2. Produsele au fost livrate / facturat gresit;

7.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;

7.4. Produsele nu corespund descrierii

7.5. Utilizatorul are dreptul sa notifice in scris Vanzatorul ca renunta la cumparare, cu respectarea termenului de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform prevederilor OG 34/2014 și cu conditia nedesigilarii coletului.

7.5. Utilizatorului care a notificat refuzul, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, in caz contrar, Vanzatorul, considerand cererea nefondata/invalida poate refuza returul.

7.7. In cazul rambursarii contravalorii Produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului, iar rambursul se va face doar in contul bancar al Utilizatorului, indiferent de modalitatea de plata din Comanda plasata.

7.7. In cazul inlocuirii produsului, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

7.9. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre Utilizator, nu se ramburseaza.

7.10. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre Utilizator exceptie facand situatiile prezentate mai sus, precum si in cazul lipsei conformitatii, situatie in care Vanzatorul va suporta contravaloarea transportului.

7.11. Produsele achizitionate ca pachet se accepta la retur numai in forma initiala, adica toate produsele continute in pachetul returnat trebuie sa fie intacte, sigilate.

7.12. Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt: Produsele desigilate si Produsele deteriorate.